3PL

Att lägga ut sin lagerhållning, leveransfunktion och liknande logistiktjänster på entreprenad till en extern part kan vara ett sätt för företag att spara pengar och få möjlighet att fokusera på kärnverksamheten.

Genom att låta oss ta hand om större delar av din logistikkedja, frigör du tid och resurser i din egen organisation. Det gör att du kan utveckla och förbättra andra delar av din verksamhet, som till exempel att öka din försäljning.

3PL

Vi har under många år byggt upp en unik logistikkompetens. Vi erbjuder bla. lager- och distributionstjänster, integrerade lösningar som exempelvis servicelogistik där också produktförädling ingår. Du kan även lagra gods hos oss i både korta och långa perioder. Vi är flexibla och kan logistik och våra medarbetare har stor kunskap om vad som krävs för att kunna leverera högkvalitativa logistiska tjänster. Idag erbjuder vi 3PL i Stockholm, Göteborg och Malmö. Eftersom ett av vårt huvudområde är transporter och installation av högvärdiga produkter, har vi även en stor kompetens av

lagerhantering av motsvarande.

Med hjälp av vårt lagersystem kan du som kund följa ditt gods i realtid, varifrån som helst och från vilken dator eller handenhet som helst. Du är ständigt uppdaterad när det gäller lagersaldo och lagertransaktioner.

Försäkring

Om du som kund inte redan har en transport- eller lagerförsäkring, rekommenderar vi att du tecknar en sådan. Med en sådan försäkring ersätts eventuell skada på ditt gods oavsett vem som orsakat den. Vi förmedlar både transportförsäkring och lagerförsäkring med förmånliga villkor till våra kunder. Premien baseras på en procentsats av det deklarerade värdet.

Ansvar – Det viktigaste av allt

Vårt uppdrag är inte avslutat innan ditt gods är säkert levererat och installerat – på rätt plats och i rätt tid. Oväntade problem som kan uppkomma under resans gång löser vi – det är vår uppgift. Kort sagt: På Safe Carrier Logistics lämnar vi aldrig en kund i sticket.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig kontakta Jonas Henriksen eller skicka ett mail till info@safecarrierlogistics.se så kontaktar vi dig för vidare diskussion.

Vill du att vi kontaktar dig?

  • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast.

  • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.